Δωρεάν Φωτογραφίες Cool image bank

Ποιοί είμαστε

Το cool image bank είναι μία δωρεάν φωτογραφική τράπεζα!
Δίδυμοι 06-02-2014

Δίδυμοι 06-02-2014 Η σκέψη σας βρίσκεται συνεχώς σε ένα άτομο από το πρόσφατο παρελθόν. Αν έχετε γεννηθεί στις αρχές του μήνα ελέγξτε τον ενθουσιασμό σας γιατί θα σας οδηγήσει σε επιπόλαιες σπατάλες που δεν είναι διόλου απίθανο να τινάξουν τον προϋπολογισμό σας στον αέρα. Μια νέα παρουσία στο χώρο εργασίας σας, θα δώσει άλλο ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σας....

Περισσότερα...

Δίδυμοι 05-02-2014

Δίδυμοι 05-02-2014 Τον τελευταίο καιρό συμπεριφέρεστε κάπως αλλόκοτα και έχετε προκαλέσει αντιπάθειες. Μια ισορροπημένη διατροφή είναι η ιδανική λύση για να ξεπεράσετε το πρόβλημα με το βάρος σας. Δώστε λίγο χρόνο χρόνο στον εαυτό σας και μην ξύνετε παλιές πληγές.

.

...

Περισσότερα...

Δίδυμοι 03-02-2014

Δίδυμοι 03-02-2014 Αυτή την περίοδο είστε ερωτευμένοι, αλλά θα πρέπει να παραμείνετε προσγειωμένοι. Εσείς που γεννηθήκατε κατά την διάρκεια του δεύτερου δεκαημέρου καλείστε να βρείτε ισορροπίες μεταξύ των δικών σας αναγκών και των αναγκών των άλλων. Το επόμενο διάστημα θα έχετε κάποιες άτυχες στιγμές που θα σας αποδυναμώσουν ψυχολογικά.

.

...

Περισσότερα...

Δίδυμοι 04-02-2014

Δίδυμοι 04-02-2014 Η έντονη σεξουαλικότητά σας, σας παρασύρει σε επιπόλαιες σχέσεις και πειραματισμούς. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να γίνετε πιο αποδοτικοί στη δουλειά σας. Οι συνεχόμενες αντιπαραθέσεις που έχετε με τον σύντροφό σας έχουν κουράσει τη σχέση σας.

.

...

Περισσότερα...

Δίδυμοι 02-02-2014

Δίδυμοι 02-02-2014 Οι σχέσεις με τους ανθρώπους του οικογενειακού σας περιβάλλοντος παρουσιάζονται βελτιωμένες και αλλαγές, ίσως σημαντικές, θα σημειωθούν σε ότι αφορά το σπίτι σας. Θα πάρετε πολύ αγάπη και τρυφερότητα από τον σύντροφο σας ή το στενό σας περιβάλλον. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε βήματα προόδου στην εργασία σας. Έρχεται η στιγμή της ανταμοιβής...

Περισσότερα...

 

 

 

coolimagebank.gr

Δωρεαν φωτογραφιες Δίδυμοι - Δωρεάν Φωτογραφίες Cool image bank