Δωρεάν Φωτογραφίες Cool image bank

Ποιοί είμαστε

Το cool image bank είναι μία δωρεάν φωτογραφική τράπεζα!
Βιταμίνη Ε για την ομαλή λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος

 

Η βιταμίνη Ε είναι μία από τις πιο σημαντικές ουσίες για τον άνθρωπο στις μέρες μας. Κρίνεται απαραίτητη για μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες σε καθημερινή βάση. Όλο και περισσότερες έρευνες καταδεικνύουν την χρησιμότητά της. Τη συναντάμε σε πλήθος τροφών.

Η LambertsVitaminE 400 iuNaturalform, 2x 60 caps προστατεύει όλες τις κυτταρικές μεμβράνες από την οξείδωση και βοηθάει στη διατήρηση της καλής υγείας του δέρματος και του αναπαραγωγικού συστήματος. Κυκλοφορεί σε μορφή μαλακών καψουλών. Η VitaminE της Lamberts παρέχει βιταμίνη Ε στη φυσική της μορφή (d-alpha-tocopherol), όπως αυτή εμφανίζεται στις τροφές, ώστε να απορροφάται ευκολότερα.

Η βιταμίνη Ε που χρησιμοποιείται στα προϊόντα της Lamberts, είναι φυσικής προέλευσης από φυτικά έλαια και σε αυτή τη μορφή κατέχει δύο φορές μεγαλύτερη δραστικότητα. Σήμερα, θεωρείται ως ένα από τα πιο σημαντικά διατροφικά αντιοξειδωτικά για τον άνθρωπο.

Προφυλάσσει κάθε κύτταρο του σώματος από τις ελεύθερες ρίζες μέσω των αντιοξειδωτικών της ιδιοτήτων, διατηρεί την καλή υγεία της καρδιάς και προστατεύει τα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα από την οξείδωση. Ακόμα, εμποδίζει τη μετατροπή τους σε ακόρεστα λιπαρά οξέα και προστατεύει τις κυτταρικές μεμβράνες από την οξείδωση, συμπεριλαμβανομένων των κυττάρων του βρογχικού επιθηλίου και του αγγειακού ενδοθηλίου. Οι ειδικοί τη συνιστούν κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης.

Η συνιστώμενη δοσολογία είναι μία με δύο κάψουλες την ημέρα και ο χρόνος αφομοίωσης υπολογίζεται σε λιγότερο από 30 λεπτά. Είναι σκεύασμα κατάλληλο για χορτοφάγους.

 

 

 

 

coolimagebank.gr

Δωρεαν φωτογραφιες Βιταμίνη Ε για την ομαλή λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος - Δωρεάν Φωτογραφίες Cool image bank