Δωρεάν Φωτογραφίες Cool image bank

Ποιοί είμαστε

Το cool image bank είναι μία δωρεάν φωτογραφική τράπεζα!
Έτσι θα αντιμετωπίσετε το κρυολόγημα

 

Το κρυολόγημα αποτελεί ένα πρόβλημα που βασανίζει εκατομμύρια ανθρώπους κάθε χρόνο, ενώ το συγκεκριμένο φαινόμενο παρουσιάζει μεγαλύτερο έξαρση τους χειμερινούς μήνες.

Oι αγκαλιές, τα φιλιά, οι χειραψίες και ο συνωστισμός σε κλειστούς χώρους, αποτελούν τους ιδανικούς τρόπους μετάδοσης των ιών του κρυολογήματος. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά μέσα αντιμετώπισης του κοινού κρυολογήματος, τα οποία θα αναγκάσουν τον ιό να κάνει γρηγορότερα τον κύκλο του. Η σωματική και η ψυχική κόπωση είναι σύμμαχοι των ιών, για αυτό οι ειδικοί θεωρούν λάθος την απόφαση των περισσότερων να μην απουσιάζουν από την εργασία τους, παρότι έχουν κρυολογήσει.

Με αυτό τον τρόπο, όμως, κουραζόμαστε ευκολότερα και το ανοσοποιητικό σύστημα εξασθενεί. Ξεκουραστείτε στο σπίτι, έστω και για δύο ημέρες, διατηρώντας την ατμόσφαιρα ζεστή (περίπου 25ο C). Όσο περισσότερα υγρά πίνετε, τόσο το καλύτερο, ενώ οι γιατροί συνιστούν να πίνετε ακόμη και δύο λίτρα νερό την ημέρα (εφόσον δεν έχετε χρόνιο πρόβλημα υγείας, όπως η νεφροπάθεια και η καρδιοπάθεια).

Τα υγρά βοηθούν στη ρευστοποίηση και στην αποβολή των εκκρίσεων από το λαιμό και τη μύτη, ενώ η ενυδάτωση του οργανισμού συνδράμει στην απομάκρυνση των τοξινών που παράγονται από τα νεκρά κύτταρα, τα οποία αυξάνονται καθώς ο οργανισμός μάχεται τους ιούς.

Εκτός από νερό, μπορείτε να πίνετε φρεσκοστυμμένους χυμούς φρούτων, που τονώνουν τον οργανισμό, αλλά και ροφήματα (χαμομήλι, τίλιο, φασκόμηλο), που μαλακώνουν το βλεννογόνο του λαιμού και της μύτης, διευκολύνοντας την αποβολή των εκκρίσεων.

 

 

 

 

coolimagebank.gr

Δωρεαν φωτογραφιες Έτσι θα αντιμετωπίσετε το κρυολόγημα - Δωρεάν Φωτογραφίες Cool image bank