Δωρεάν Φωτογραφίες Cool image bank

Ποιοί είμαστε

Το cool image bank είναι μία δωρεάν φωτογραφική τράπεζα!
Αντικραδασμική προστασία και άνεση από την Nike

Τα γυναικεία παπούτσια για τρέξιμο θεωρούνται ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τις περισσότερες γυναίκες στις μέρες μας. Τα νέας γενιάς μοντέλα προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια, καλύτερο κράτημα, μείωση κραδασμών και αυξημένη αντοχή. Τα προτιμούν όλες οι ηλικιακές ομάδες που έχουν εισάγει την γυμναστική στην καθημερινότητά τους.

Για αυτό οι εταιρείες αθλητικών υποδημάτων προσπαθούν διαρκώς να βελτιώσουν τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά, ώστε να καλύπτουν τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις και ανάγκες του καταναλωτικού κοινού, το οποίο επιλέγει να ασκείται όλο και πιο πολύ με το τρέξιμο.

Τα NikeRunAllDayκυκλοφορούν στο εμπόριο σε τρία διαφορετικά χρώματα (Racer, Pink, White, Black). Τα συγκεκριμένα παπούτσια προσφέρουν αντικραδασμική προστασία και άνεση σε όλη τη διαδρομή. Το σύστημα ενίσχυσης στο μέσο του πέλματος αγκαλιάζει το πόδι και χαρίζει σταθερή εφαρμογή. Επιπλέον, το μαλακό κολάρο χρησιμοποιείται για να προσφέρει απαλή αίσθηση και άνεση.

Η ενδιάμεση σόλα Phylon είναι ενσωματωμένη με έγχυση για να προσφέρει αντικραδασμική προστασία υψηλής απόκρισης. Ακόμα, το ειδικό διχτυωτό υλικό στο επάνω μέρος, έχει τοποθετηθεί για αερισμό και στήριξη ακριβώς στα σημεία που χρειάζεται. Τέλος, η μαλακή εξωτερική σόλα από καουτσούκ με μοτίβο waffle χαρίζει ανθεκτικότητα και εξαιρετική πρόσφυση σε διαφορετικές επιφάνειες.

 

Όλο και περισσότεροι δρομείς και αθλητές σε ερασιτεχνικό ή επαγγελματικό επίπεδο διαλέγουν ένα από τα πολλά προηγμένα μοντέλα της Nike, με τη συγκεκριμένη εταιρεία αθλητικών ειδών να στοχεύει πάντα στην κορυφή. 

 

 

 

 

coolimagebank.gr

Δωρεαν φωτογραφιες Αντικραδασμική προστασία και άνεση από την Nike - Δωρεάν Φωτογραφίες Cool image bank