Δωρεάν Φωτογραφίες Cool image bank

Ποιοί είμαστε

Το cool image bank είναι μία δωρεάν φωτογραφική τράπεζα!
Mizuno Wave Ultima 8 για δρομείς με ουδέτερο πάτημα

 

Τα ανδρικά παπούτσια για τρέξιμο νέας γενιάς δημιουργούνται από τις κορυφαίες εταιρείες, που έχουν ως κύριο μέλημα τους να καλύψουν τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των καταναλωτών όλων των ηλικιακών ομάδων. Στην αγορά διατίθενται δεκάδες μοντέλα σε διάφορούς χρωματισμούς και σχέδια, για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στα δικά σας θέλω.

Τα MizunoWaveUltima 8 κυκλοφορούν σε τρεις χρωματισμούς (Skydiver, Silver, Clownfish). Το συγκεκριμένο μοντέλο συνδυάζει άψογα την αντικραδασμική προστασία με την άνεση. Είναι ιδανικό για δρομείς με ουδέτερο πάτημα. Το AIRmesh προσφέρει διαπνοή και άνεση, το DynamotionFit ακολουθεί τον φυσικό βηματισμό του ποδιού και το Intercool λύνει τα προβλήματα της υγρασίας και της θερμότητας, τα οποία δημιουργούνται κατά το τρέξιμο.

Το Pebax Rnew - Wave Plate είναι μία ιδανική σύνθεση που έχει κατασκευαστεί από φυτικό λάδι, με χαμηλής περιεκτικότητας άνθρακα και διατηρεί τα χαρακτηριστικά που προσφέρουν υψηλές επιδόσεις. Ο Premium Insock αφαιρούμενος πάτος χαρίζει άνεση και αντικραδασμική προστασία, ενώ το SmoothRide είναι μία ειδική προσέγγιση, η οποία ελαχιστοποιεί την απότομη επιτάχυνση και την επιβράδυνση κατά τη διάρκεια της κίνησης για πιο ομαλές μεταβάσεις.

 

Ακόμα, το X10 παρέχει ανθεκτικότητα στις φθορές στις περιοχές όπου φθείρεται η εξωτερική σόλα ευκολότερα, καθώς και περισσότερη πρόσφυση στη φτέρνα. Το U4ic είναι μία μοναδική ενδιάμεση σόλα, που χαρίζει εξαιρετική άνεση και υψηλές επιδόσεις, ενώ είναι πολύ ελαφριά. Τέλος, το U4icX είναι μία επαναστατικά ανάλαφρη ενδιάμεση σόλα, που χαρίζει αντικραδασμική προστασία, μειώνει την πίεση που ασκείται και δίνει ώθηση στο πόδι.

 

 

 

coolimagebank.gr

Δωρεαν φωτογραφιες Mizuno Wave Ultima 8 για δρομείς με ουδέτερο πάτημα - Δωρεάν Φωτογραφίες Cool image bank