Δωρεάν Φωτογραφίες Cool image bank

Ποιοί είμαστε

Το cool image bank είναι μία δωρεάν φωτογραφική τράπεζα!
Η πρόληψη… απομακρύνει το κρυολόγημα

 

Μπορεί να φαίνεται αδύνατο να προσπαθήσετε να αποτρέψετε το κρυολόγημα, αλλά μπορείτε να καταπολεμήσετε τα συμπτώματά του. Οι ειδικοί επισημαίνουν πως τα παιδιά κρυολογούν κατά μέσο όρο τρεις με οκτώ φορές το χρόνο.

Οι επιστήμονες συστήνουν να πλένετε πάντα τα χέρια σας σε βασικές στιγμές (μετά το σκούπισμα της μύτης, μετά την αλλαγή πάνας ή τη χρήση της τουαλέτας, πριν το φαγητό και πριν την προετοιμασία του φαγητού). Θα πρέπει ακόμα να απολυμάνετε τις επιφάνειες που ακουμπάτε τακτικά (βρύσες, υποστρώματα) με ένα απολυμαντικό εγκεκριμένο από την ΕΡΑ. Σε ό,τι αφορά την επαφή με άλλα άτομα, η χρήση ενός παιδικού σταθμού όπου υπάρχουν έξι ή λιγότερα παιδιά μειώνει δραματικά την επαφή με μικρόβια.

Χρησιμοποιήστε στιγμιαία απολυμαντικά χεριών, αφού μία μικρή ποσότητα σκοτώνει το 99,99% των μικροβίων χωρίς νερό ή πετσέτες. Το βασικό τους συστατικό είναι η αλκοόλη, η οποία δρα ως μικροβιοκτόνο. Επιπλέον, είναι αντισηπτικά και όχι αντιβιοτικά. Έτσι δεν μπορεί να αναπτυχθεί αντίσταση των μικροβίων. Ακόμα, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε χαρτοπετσέτες, αντί για μοιραζόμενες βαμβακερές πετσέτες.

 

Όσοι δεν είστε καπνιστές, αποφύγετε το παθητικό κάπνισμα και μείνετε όσο μπορείτε πιο μακριά από δευτερογενή καπνό, αφού θεωρείται υπεύθυνος για πολλά προβλήματα υγείας. Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε χωρίς λόγο αντιβιοτικά. Οι έρευνες δείχνουν πως όσο περισσότερο χρησιμοποιούν οι άνθρωποι αντιβιοτικά, τόσο πιθανότερο είναι να αρρωστήσουν στο μέλλον και για μεγαλύτερο διάστημα, με ανθεκτικές λοιμώξεις οι οποίες προκαλούνται από περισσότερο ανθεκτικούς οργανισμούς. 

 

 

 

 

coolimagebank.gr

Δωρεαν φωτογραφιες Η πρόληψη… απομακρύνει το κρυολόγημα - Δωρεάν Φωτογραφίες Cool image bank